Fysioterapitjenester du kan få hos Sentrum Fysio:

Her kan du lese mer om fysioterapitjenester som Sentrum Fysio tilbyr i Trondheim.

Du kan forvente hjelp fra en kompetent terapeut som strever etter å gi best mulig hjelp til deg som pasient.

Vi tilbyr faglig oppdatert klinisk undersøkelse, behandling og treningsveiledning.

Vi er fleksible og kan tilby hjelp på klinikken, hjem til deg eller den det gjelder.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Her inngår generelle tjenester som undersøkelse, behandling, treningsveiledning og oppfølging over tid. Trykk på bildet for å lese mer om fysioterapi og hva en konsultasjon innebærer.

Vi er spesielt interessert i senelidelser. Dette er en av de vanligste plagene folk møter, og kan i mange tilfeller være langvarige og krevende å komme seg gjennom. Hos oss kan du få hjelp til å få kontroll over plagene og få færre begrensninger.

Løpsrelaterte plager er en av våre spesialområder og du vil få en grundig vurdering av problemet samt få hjelp til å komme tilbake til aktiviteten du aller helst ikke vil være foruten. Du kan også få hjelp til å komme i gang med løping.

Dette er en effektiv behandlingsform spesielt rettet mot senelidelser (tendinopati). Vi har flere års erfaring med behandling med trykkbølge (ESWT).

Har du fått smerter som følge av styrketrening eller ønsker å komme i gang med den populære og meget effektive treningsformen kan vi hjelpe deg. Du kan få et tilpasset opplegg, eller trene på egen hånd med fysioterapeut.

For deg som har vanskeligheter med å komme deg ut av huset kan vi tilby fysioterapi hjem. Du kan få undersøkelse, behandling og hjelp til trening!

Ønsker du å bestille time?

Konsultasjonen er med en dyktig fysioterapeut. Book time online eller send en forespørsel via kontaktskjema.